REPARATIE-PORTAAL

      support - service                  onderhoud         

ALARM - INBRAAK

 

24/7 een veilig gevoel. Toegangscontrole, Inbraak of brandmelding. Van draadloze systemen naar de beveiliging van bank of benzinestation. Dag en nacht beschikbaar om bij een inbraak direct het door ons onderhouden systeem weer draaiende te krijgen. Ook in combinatie met camera CCTV systemen voor een optimaal beheer op afstand.

 


 

VOOR EEN VEILIGE WONING OF BEDRIJF

 

U streeft naar een veilig bedrijf of woning. Daarom wilt u uw organisatie voorzien van de beste beveiligingssystemen. Met onze specialisten bereikt u snel het gewenste beveiliging niveau. Onze kennis en expertise van veiligheid en beveiliging passen we al jaren succesvol toe bij producenten, retail, particuliere en zakelijke dienstverleners.

 

HOOGWAARDIGE OPLOSSINGEN EN EEN COMFORTABELE EN VEILIGE WERKOMGEVING

 

 

Als Security dienstverlener in Nederland hebben wij dagelijks met beveiligingsvraagstukken te maken. Die ervaring ziet u terug in de kwaliteit van onze risicoanalyses, adviezen, oplossingen en onderhoudsafspraken. Onze beveiligingsoplossingen ondersteunen uw bedrijfsproces en zijn gericht op het realiseren van een comfortabele en veilige omgeving waar u geen omkijken naar heeft. Het resultaat: tevreden medewerkers, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

 

 

GEGARANDEERD POSITIEF BEVEILIGINGSRESULTAAT TEGEN LAGE KOSTEN

 

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan alleen de invulling van technische maatregelen. Om zo efficiënt mogelijk tot een effectief beveiligingsresultaat te komen, hanteren we een brede, integrale en systematische aanpak. Samen met u bereiken wij snel het gewenste safety- en security niveau. Altijd met de beste en/of de voordeligste oplossing.

Onze beveiligingsoplossingen ondersteunen uw bedrijfsproces en zijn gericht op het realiseren van een comfortabele en veilige omgeving. 

CCTV